Over Mij

Ik ben Monique Verweij, geboren in 1972, partner en moeder van twee dochters.

Interesse in de medemens is altijd iets wat ik al heb gehad. Hierdoor was de keuze voor de opleiding Sociale Dienstverlening een logische stap. Ik heb geleerd dat in een minder goede situatie ook iets positiefs zit. Als je dit wil en kan zien, word je een nog betere versie van jezelf. Dit besef heeft mij als persoon sterker gemaakt. Uit dit besef ben ik mij verder gaan ontwikkelen.

Zo besloot ik om meer te weten te komen over Reiki 1 en 2. Hiervoor heb ik verschillende cursussen gevolgd. Na een tijd hiermee bezig te zijn geweest, was ik toe aan een volgende stap. Ik ging de studie life coaching volgen. Tijdens mijn studie ben ik deel gaan nemen aan de pilot Levensloopbegeleiding bij het VAB (Vanuit Autisme Bekeken). Naast de pilot heb ik mijn studie afgerond en heb ik mijn diploma gehaald.

Daarna is de spreekwoordelijke bal verder gaan rollen naar mijn eigen praktijk: Personal MoVe² coaching en begeleiding. Ik werk met het idee: ieder mens is anders, ieder mens is waardevol. De begeleiding en coaching bied ik uit theorie en eigen ervaringen. Dit combineer ik met goed luisteren. Ook zorg ik voor vertrouwde en haalbare gesprekken. Hiervoor verplaatst ik mij graag in anderen.

Over mij Personal MoVe²