Begeleiding bij autisme

Naast mijn werkzaamheden als zelfstandig coach ben ik ook aangesloten bij de organisatie Vanuit Autisme Bekeken (VAB) als levensloopbegeleider. De pilot wordt gefinancierd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en maakt onderdeel uit van het programma Volwaardig Leven. De voorbereidingen voor de pilot zijn in 2018 van start gegaan en lopen door tot en met 2022.

In de pilot wordt onderzocht wat een levensloopbegeleider kan bieden aan mensen met autisme. Hierbij is de leefwereld van mensen met autisme het uitgangspunt.

Als levensloopbegeleider houd ik mij bezig met het organiseren van zorg en hulp. Ik denk mee op verschillende gebieden zoals werk, onderwijs, sport en wonen. Ik werk niet vanuit één vaste aanpak. De begeleiding moet passen bij jou.

Jij krijgt duidelijke handvatten voor verbetering. Door de begeleiding die ik jou geef, wil ik met jou gaan kijken hoe je beter voor jezelf kan zorgen en de controle van het dagelijks leven kan behouden.

Wil je meer te weten komen over mij als levensloopbegeleider? Lees dan hier mijn interview bij Vanuit Autisme Bekeken (VAB).

Plan ons eerste gesprek!

Neem contact met mij op en we plannen een afspraak.